середу, 1 листопада 2017 р.


2 листопада 2017 року на базі методичного кабінету Новоархангельського районного центру по  обслуговуванню закладів освіти відбувся семінар учителів суспільствознавчих дисциплін з проблеми
" Професійна компетентність педагога як показник його особистого розвитку та запорука успішного навчання учнів".
Учасники заходу познайомилися з інноваціями у процесі викладання шкільного курсу історії, а саме: Комп'ютерні (інформаційні, мультимедійні) технології
Мета та завдання технології: підготувати дітей до життя в інформаційному суспільстві, формувати в них уміння користуватись інформацією у будь-якому вигляді, допомогти їм усвідомити результати впливу на людину засобів масової комунікації.
Хмарні технології навчання ;
Блог як інструмент в роботі вчителя;
Створення спільних гугл-презентацій.
 

Актульним для вчителів історії залишається питання якісної підготовки учнів до ЗНО. У контексті даної проблеми з ініціативи методиста методичного кабінету  та за підтримки адміністрації Новоархангельського НВО №2 на базі БДЮТ Новоархангельського НВО №2 у рамках семінару було проведено Першу "Інтелектуальну лігу", інтелектуальну гру серед учнів 10 - 11 класів у галузі "Суспільствознавство". Авторм гри є педагог-новатор з Олександрійщини, вчитель історії Коломієць Сергій, який люб'язно надав авторське право на проведення заходу на території регіону. (ЩО ТАКЕ "ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ЛІГА?")






  Перша гра  відбулася в дружній, теплій атмосфері. 7 команд району презентували свої знання з історії.





 Переможцями стали: І місце - команда Підвисоцької ЗШ І-ІІІ ступенів (вчитель історії Кульчицька Н.М.), ІІ місце - Новоархангельська ЗШ І-ІІІ ступенів (вчитель історії Молошник Л.М.), ІІІ місце - Новоархангельський НВК "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія" (вчитель історії Коваленко О.Ю.)
.Вітаємо переможців, сподіваємося на гарний результат у весняному сезоні всіх команд інтелектуальної ліги.                                     

                                         Матеріал підготувала КОВАЛЕНКО О.Ю.



Немає коментарів:

Дописати коментар